043 senegal VM tröja Starla

0 3

.

Fernandes har blivit den oöverträffade topphunden på Old Trafford och gjort 21 mål i alla tävlingar från nr. 10 -roll, samtidigt som du skapar ytterligare 12.

Barcelona -stjärnan skulle representera ett rutinerat alternativ till Mason Greenwood och Daniel James, fotbollströjor med nummer som fortfarande kämpar för konsekvens. england VM tröja

Och Raphael Varane har länge varit deras drömmål, med rapporter som tyder på att han kan vara beredd att sluta med Real Madrid i sommar.

Och United kommer troligen att känna sig mer benägen att välja Henderson nästa mandatperiod än De Gea på grund av sin unga ålder och utrymme att förbättra.

argentina VM tröja

Chelsea -chefen Thomas Tuchel har begärt Haalands värvning efter att ha sett sådana som Olivier Giroud, Tammy Abraham och Timo Werner kämpa för konsekvens den här terminen.

Och huruvida United lyckas med att signera Haaland som en uppgradering återstår att se, med Solskjaer som vill att klubben ska få sin landsmann i slutet av säsongen.

Det påstås att vissa inom Old Trafford faktiskt förutspådde 25-åringens strider, och trodde att ett avbrott i form alltid var oundvikligt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.