457 costa rica VM tröja Alphon

0 4

.

Mål! Bournemouth 3, Middlesbrough 1. Dominic Solanke skott med höger fot från mitten av boxen till nedre högra hörnet.Nicolas Tagliafico säger att det inte finns något konkret om rykten om en potentiell flytt till Barcelona eftersom han föreslog att han skulle kunna lämna Ajax i sommar.

Gästerna avslutade dock den första halvleken starkare och gick nära en utjämnare när Marc Bola mötte Neeskens Kebanos bortre stolpe och slog ett huvud på ribban. iran VM tröja

Men värdarna var snart tillbaka framför genom Jefferson Lermas avböjda skott, och Dominic Solanke knivhöjde i sitt 12: e mål för säsongen sent för att försegla poängen.

senegal VM tröja

Spelare kommer att testas för Covid-19 två gånger i veckan och ta en daglig enkätundersökning och temperaturkontroll, fotbollströjor med eget tryck medan de kommer att uppmuntras att upprätthålla ‘noggrann’ personlig hygien och använda personlig skyddsutrustning.

Premier League -chefer hoppas att träningen kan återupptas nästa måndag, med ytterligare ett möte mellan klubbar planerade samma dag för att fortsätta samtalen om att starta om kampanjen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.